sâmbătă, 25 februarie 2017

Mii de simpatizanti PSD s-au adunat astazi in fata Primariei Targoviste pentru sustinerea Guvernului

  Partidul Social Democrat, filiala Dâmboviţa, a organizat sâmbătă, 25 februarie, la Târgovişte, un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu. Au fost prezenţi cei mai importanţi lideri ai PSD 
 Dâmboviţa, dar şi ministrul Rovana Plumb. Ei s-au adresat mulţimii de pe o scenă acoperită, transmiţând mesaje de susţinere pentru Guvernului Grindeanu şi pentru liderul PSD, Liviu Dragnea.
 UPDATE: Mitingul simpatizanţilor PSD organizat la Târgovişte s-a încheiat după aproape două ore şi jumătate. Nu au fost înregistrate incidente. Potrivit estimărilor preşedintelui PSD Dâmboviţa, senatorul Adrian Ţuţuianu, la miting ar fi participat 12.000 de persoane. Estimări independente indică faptul că la demonstraţie au ajuns în jur de 7.000 de oameni. Ţuţuianu consideră că participanţii la manifestaţia de la Târgovişte au vrut să-şi exprima dorinţa ca votul din 11 decembrie să fie respectat, iar guverul rezultat în urma alegerilor să guverneze în folosul românilor.

 ”Cei peste 12.000 de participanti, care au venit în ciuda vremii nefavorabile, ne întăresc convingerea că avem datoria, indiferent de piedici, să luptăm pentru a asigura românilor un trai mai bun, pentru a le fi respectate drepturile şi libertăţile fundamentale şi pentru a face din România o ţară respectată în lume”, consideră liderul PSD Dâmboviţa.

Continuarea articolului aici.
Share:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Meteo

Un produs Blogger.

Blog Archive